Twitter

Twitter – Hvordan finne ut hvilke personer som ikke følger deg tilbake?

På twitter har man jo mulighet til å se gjennom personene man selv følger. Det er også mulighet for å se hvem som følger deg. Men hvordan kan du egentlig vite hvem du selv følger, som ikke følger deg tilbake?

En måte er faktisk integrert i Twitter grensesnittet. Dog litt skjult, og kanskje vanskelig å gjette seg til. Trikset er altså å holde musepekeren over personen du vil sjekke og trykke på den lille knappen i hjørnet. Hvis du har valget Direct message brukernavn så følger den personen deg tilbake. Og selvfølgelig, om du ikke har dette valget, da følger ikke personen deg tilbake. It’s that simple!

I eksempelet under følger personen ikke meg tilbake:

I dette eksempelet følger personen IKKE meg tilbake

Her følger personen meg tilbake:

I dette eksempelet følger personen meg tilbake

Det var altså den ene måten å gjøre det på. En litt mer effektiv og kjekk måte å finne ut hvem som ikke følger deg tilbake er med tjenesten Friend or Follow. Her trenger du bare skrive inn Twitter-brukernavnet ditt, la det jobbe litt, så får du presentert en liste over alle som ikke følger deg tilbake. Du får både profilbilde og litt informasjon om brukeren.

Du har også muligheten til å sjekke hvem som følger deg, som du ikke følger tilbake. En siste mulighet er å sjekke personene du følger, som faktisk følger deg tilbake.

Så da er det bare å ønske lykke til med å rydde litt opp i personene du følger! :)